Maand van de Medezeggenschap van start

Op 1 november is de Maand van de Medezeggenschap van start gegaan. Deze actiemaand is bedoeld om de belangrijke positie van de medezeggenschap in organisaties te versterken. Gedurende de hele maand zijn er kosteloos lezingen, workshops of studiebijeenkomsten over medezeggenschap te volgen.

Meer dan twintig activiteiten

De Maand van de Medezeggenschap is een initiatief van de Commissie Bevordering Medezeggenschap en de bedrijfscommissies van de Sociaal Economische Raad en alle beroeps- en brancheorganisaties. Er zijn ruim twintig gratis activiteiten geprogrammeerd. Op https://november-mz-maand.nl/ is het maandprogramma te lezen. Daarnaast is er een infographic te vinden met een directe verwijzing naar instanties en organisaties die zich met en voor de medezeggenschap bezig houden.

De infographic voor directe verwijzing naar organisaties en instanties t.b.v. de medezeggenschap

  • Als OR aan de slag met het bevorderen van de medezeggenschap in de onderneming? Stuur en e-mail