Doe mee met de maand van de medezeggenschap

Er is altijd wel een dag of week ergens van. Van dierendag tot de week van de eenzaamheid. Maar voor de medezeggenschap wordt de hele maand november uitgetrokken.

Gedurende de hele maand november worden er activiteiten ten behoeve van de medezeggenschap georganiseerd door onder meer Scoor, De Nederlandse vereniging voor medezeggenschap, de BVMP, de Stichting Multi Nationale Ondernemingsradenoverleg.

Tijdens deze maand worden door verschillende partijen uit het MZ-Netwerk workshops en/of sessies georganiseerd waar je aan kan deelnemen als medezeggenschapslid. De week is niet alleen voor ondernemingsraden van belang, maar ook voor cliëntenraden.

Op de agenda staan de gehele maand actuele thema’s geprogrammeerd. Van klimaattransitie tot hybride werken, en van strategische medezeggenschap tot de actualiteiten over de Wet op de ondernemingsraden.

Agenda