OR mag weer bij elkaar komen voor overleg of scholing

Vanaf 1 juni zijn er weer mogelijkheden voor de ondernemingsraad om fysiek bij elkaar te komen voor de OR-vergadering, overlegvergadering maar ook voor de scholing van de OR. Natuurlijk wel volgens de protocollen die vanwege het coronavirus zijn ingesteld.

Bij elkaar komen vraagt dus om ten minste 1,5 meter afstand tussen de vergader- of cursusdeelnemers. Daarnaast zijn de volgende instructies verplicht om op te volgen: thuis blijven bij verkoudheid, thuis blijven als huisgenoot koorts heeft of benauwd is, geen handen schudden, handen vaak en grondig wassen met zeep, en niezen en hoesten in de elleboog.

Cursuslocaties weer open

Veel cursuslocaties hebben zich voorbereid op de beperkte openstelling per 1-6-2020, want ze mogen nog maar 30 gasten ontvangen (exclusief personeel). Ze zullen vragen of er gezondheidsklachten zijn voordat gasten worden toegelaten.

Het feit dat de locaties weer open zijn en de OR weer bij elkaar mag komen biedt ook mogelijkheden om een OR-cursus te volgen. Bijna alle cursussen zijn de afgelopen maanden afgelast en kunnen nu opnieuw ingepland worden.
Neem contact op met het secretariaat of met de cursusleider om een maatwerkcursus (opnieuw) te plannen.