Nieuwsbrief Medezeggenschap wordt vervolgd

Vanaf 1 september 2023 wordt het initiatief van Bureau Kalden voor een gratis nieuwsbrief voor en over de medezeggenschap vervolgd door Pallas Advocaten en MZLeeuw. Pallas Advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht en medezeggenschap. MZLeeuw is een opleidings- en redactiebureau voor medezeggenschap én een samenwerkingsverband met Delsasso Training en Advies, Delphior Pro OR en Hunfeld Training en Advies.

Wat was, wat blijft

Bureau Kalden is in 2007 met de Nieuwsbrief Medezeggenschap gestart. Gedurende 16 jaar heeft de Nieuwsbrief Medezeggenschap zich ontwikkeld tot een actuele en gewaardeerde bron van nieuws voor elke ondernemingsraad en elk OR-lid.
Wat blijft is de frequentie waarin de nieuwsbrief verschijnt: elke eerste woensdag van de maand (met uitzondering van augustus) en de redacteur en samensteller van de nieuwsbrief.
De Nieuwsbrief Medezeggenschap zorgt ervoor dat nieuwe ontwikkelingen direct te volgen zijn, inclusief verwijzingen naar de bronnen. Er wordt altijd aandacht besteed aan wat de relevantie voor de ondernemingsraad is en hoe het onderwerp aangepakt kan worden. Dus niet alleen ‘wat’, maar ook ‘hoe’!