Home / Bureau Kalden / Digitaal alternatief voor Relatiedag Bureau Kalden

De voor donderdag 11 juni aangekondigde Relatiedag van Bureau Kalden gaat niet door in fysieke vorm. In het verleden noemden wij deze tweejaarlijkse ontmoetingsdag ook wel Klantendag. Naast een inhoudelijk boeiend en actueel programma was er ook steeds volop ruimte om allerlei deskundigen uit ons netwerk te ontmoeten. We zijn nu bezig om een digitaal alternatief te ontwikkelen voor onze relaties en genodigden. Als het allemaal ook technisch lukt, krijgen zij de mogelijkheid om op 11 juni deel te nemen aan één of meerdere inbelsessies. Hoogstwaarschijnlijk via Microsoft Teams, omdat Zoom nog steeds onder vuur ligt. In ieder geval ‘verboden’ is in een aantal sectoren. De sessies duren een uur tot anderhalf uur en worden verspreid over de dag aangeboden.

Vier onderwerpen die we nu in voorbereiding hebben en zeer waarschijnlijk gaan aanbieden:

  • juridische en arbeidsrechtelijke actualiteiten voor een OR in Coronatijd;
  • tips van een accountant voor ondernemingsraden van bedrijven in financieel zwaar weer;
  • een hulpmiddel bij het nemen van zware en ingrijpende besluiten voor je eigen organisatie;
  • omgaan met verlies en rouw op je werk; wat kan een OR doen.

Vaste relaties en genodigden van Bureau Kalden worden binnenkort geïnformeerd over het programma en ontvangen een uitnodiging om deel te nemen.

Wilt u ook uitgenodigd worden stuur dan een mail naar ger@kalden.nl