Skip to content
Home / Bureau Kalden / Een goede start is het halve werk

Een goede start is het halve werk

Nieuwe OR-leden maken een uitstekende start in de medezeggenschap tijdens de startersdag voor nieuwe OR-leden op dinsdag 3 december 2019. Vooral in het begin zijn de spelregels van de medezeggenschap maar onduidelijk en is er behoefte aan een goede uitleg van de rechten en plichten van de ondernemingsraad. Tijdens de startersdag worden die duidelijk en goed uitgelegd. Dat geldt ook voor het overleg met de bestuurder en de relatie tussen OR en achterban.

Vooral in het begin zijn de spelregels van de medezeggenschap maar onduidelijk en is er behoefte aan een goede uitleg van de rechten en plichten van de ondernemingsraad. Tijdens de startersdag worden die duidelijk en goed uitgelegd. Dat geldt ook voor het overleg met de bestuurder en de relatie tussen OR en achterban.

Deelnemers schrijven zich individueel in. Dus je ontmoet ook beginnende leden van andere ondernemingsraden. Kosten zijn € 185,00, inclusief vergaderarrangement en lunch.

Locatie: wordt nog nader bepaald

Inschrijven voor deze cursus? Klik hier

Scroll To Top