Home / Bureau Kalden / Tweedaagse cursus voor voorzitter en secretaris

Tweedaagse cursus voor voorzitter en secretaris

Nog enkele plaatsen

Op maandag 23 en dinsdag 24 september organiseert Bureau Kalden een intensieve tweedaagse training met twee begeleiders voor voorzitters en secretarissen. Vanwege enkele wisselingen is hiervoor nog beperkte deelname mogelijk. Voorzitters en secretarissen volgen eerst gezamenlijk en daarna met een eigen begeleider een praktijktraining waarbij de taken van een secretaris respectievelijk voorzitter concreet uitgewerkt worden. . Voorzien van vele tips en praktische suggesties.

Door deze intensieve aanpak met twee begeleiders kunt u in één dag heel veel bereiken en heeft u een goed beeld wat uw taak inhoudt en wat u te doen staat! Op de tweede dag is er ruimte om uw gezamenlijke taken bij het aansturen van uw Ondernemingsraad inhoudelijk uit te diepen. Daarbij trainen we ook de mogelijkheden die u heeft om vanuit uw rol het resultaat in een overleg te vergroten. Voor meer informatie: ger@kalden.nl