Home / Bureau Kalden / Robbert van het Kaar over De Gouden Driehoek

Robbert van het Kaar over De Gouden Driehoek

‘Governance’ is het centrale thema op vrijdag 5 juli 2019 tijdens het ochtendprogramma bij het Vasmo-congres. Robbert van het Kaar gaat in op het toezicht op het bestuur van de organisatie. Waarom is dit een serieuze verantwoordelijkheid? Hoe werkt de driehoek bestuurder – toezichthouder – medezeggenschapsorgaan?

Vasmo is de vereniging voor ambtelijk secretarissen. Ook niet-leden zijn welkom.
Meer info over het congres? Klik hier

Dr. R.H. (Robbert) van het Kaar is senior-onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam, lid van de Commissie Bevordering Medezeggenschap van de SER en lid van de Raad van Commissarissen van de Nederlandse Radiateurenfabriek, Staples Nederland en Basis en Beleid Organisatieadviseurs. Hij hield al eerder een inleiding over hetzelfde onderwerp tijdens een Relatiedag van Bureau Kalden. Robbert is ook de auteur van ‘Inzicht in de ondernemingsraad’.