Home / Bureau Kalden / Bureau Kalden werkt nu samen met Mirjam Leyser, advies en ondersteuning

Bureau Kalden werkt nu samen met Mirjam Leyser, advies en ondersteuning

Wij zijn erg blij hierbij bekend te kunnen maken dat Mirjam Leyser een samenwerking met ons is aangegaan. Mirjam is wat wij noemen een ‘zwaargewicht’. Zij heeft onder andere jaren gewerkt voor een grote zorgorganisatie en heeft daar flink bijgedragen aan het anders inrichten van de medezeggenschap.

Een kleinere raad met voorbereidingscommissies waar medewerkers direct vanaf de werkvloer hun deskundigheid inbrengen en de OR adviseren. Een succesvol gebleken aanpak ! Haar expertise en affiniteit ligt vooral bij zorg en dienstverlenende organisaties. Het liefst met oog voor de Rijnlandse besturingsfilosofie. Haar sterke kant is het begeleiden en trainen van ondernemingsraden ‘tijdens het werk’/ ‘on the job’. Deze aanpak heeft ook haar voorkeur. Kijk voor meer info op www.leyser.nl of https://kalden.nl/partners-van-bureau-kalden/ of zoek contact via ger@kalden.nl