Ondernemingsraden verdelen vaak de taken en dat is een goede zaak. Vooral de leden van de ARBO- of VGWM-commissie zijn vaak op zoek naar relevante kennis en verdieping. Een algemene cursus of seminar is vaak prijzig en levert in verhouding niet zo veel op. Lees hier ons nieuwe aanbod!

Voor enkele relaties van Bureau Kalden zijn wij op zoek naar leden van ondernemingsraden of Arbo/VGWM-commissies die zich met arbo-zaken bezighouden en zich daar verder in willen verdiepen. Het doel is een groep van zes tot maximaal tien deelnemers uit vergelijkbare organisaties te verzamelen. Dus ook met vergelijkbare arbo-vraagstukken! Het programma wordt zo veel mogelijk gebaseerd op de wensen van de deelnemers.
Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor uitwisseling van kennis, ervaring en praktische tips.
Voorlopig denken we aan een cursusdag in januari of februari.
Er lopen twee opties:

  • Groep A: Arbo in de procesindustrie
  • Groep B: Arbo in de zakelijke dienstverlening/ kantoor organisaties

Voor meer informatie en/of het kenbaar maken van uw belangstelling mail naar ger@kalden.nl