Korting op producten uit het eigen bedrijf

De werkkostenregeling wordt met ingang van 1-1-2015 verplicht en wordt op een aantal punten ook bijgesteld. Zo wordt de oude regeling voor het aanschaffen met korting van producten en diensten uit het eigen bedrijf weer ingevoerd.
 
Werkgevers mogen hun personeel vanaf 1-1-2015 maximaal 20 procent personeelskorting geven met een maximum van € 500 per jaar op producten en diensten uit het eigen bedrijf. In de huidige WKR-regeling viel de personeelskorting onder de forfaitaire ruimte van 1,2 procent.
Bedrijven met veel laag opgeleid personeel hebben een lage bruto loonsom en kunnen daardoor minder belastingvrij aan hun personeel verstrekken. Dat zijn vaak ook de bedrijven waar het personeel gebruik maakt van het met korting kopen van de producten. Op deze manier valt ook voor deze groep medewerkers de WKR wat positiever uit.

3 reacties

  1. 2predicted op 22 juni 2022 om 13:36

    1experiencing  2. 3concord op 4 juli 2022 om 19:15

    1handhelds  3. phd dissertation op 5 juli 2022 om 16:13

    rutgers dissertation proposal help https://professionaldissertationwriting.com/