Toolbox Duurzame Inzetbaarheid uitgebreid

De Toolbox Duurzame Inzetbaarheid is fors uitgebreid met bijna twintig nieuwe instrumenten om personeel duurzaam inzetbaar te krijgen en te houden. Met de 99 tools, scans en handreikingen die nu deze toolbox vormen kunnen werkgevers en werknemers aan de slag om de duurzame inzetbaarheid te vergroten. Een gereedschapskist waarin voor een ondernemingsraad ook het nodige te vinden is.
 
Zo kan de OR met behulp van scans vaststellen hoe het gesteld is met de duurzame inzetbaarheid van personeel. Met thema’s als ‘gezondheid (fysiek en mentaal)’, ‘mobiliteit’ en ‘scholing’ wordt op verschillende terreinen gemeten naar de stand van zaken en geadviseerd over verbeteringen.
De instrumenten uit de toolbox helpen om een beter beeld te krijgen van de winst is van duurzame inzetbaarheid voor de organisatie, hoe de huidige stand van zaken is op dit gebied en om de duurzame inzetbaarheid te beïnvloeden.
Sommige instrumenten zijn gratis, voor anderen moet betaald worden.
 
De Toolbox Duurzame Inzetbaarheid bekijken? Klik hier
 

1 reactie

  1. 1purveyor op 22 juni 2022 om 13:39

    2fiddling