Handige tools voor betere arbeidsomstandigheden

Een ‘koffer’ vol met handige tools om de arbeidsomstandigheden in bedrijf of organisatie te verbeteren. De Samen-Werk-Koffer is – ter afsluiting van de campagne ‘Samen sterk voor preventie’ – digitaal beschikbaar gesteld door het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk en is gevuld met gratis tools, maar ook met tools waarvoor betaald moet worden. Elke OR die werk wil maken van betere arbeidsomstandigheden zou zeker eens in deze koffer moeten rondneuzen.
 
In de koffer zitten niet alleen instrumenten voor het verbeteren van de fysieke veiligheid, maar ook van zaken als werkdruk, werkstress en andere psychosociale arbeidsrisico’s. Voor werkgever, arbocoördinator maar ook voor elke OR die preventie een warm hart toedraagt. 
 
  • Zelf in de koffer kijken? Klik hier
  • Promofilmpje bekijken op You Yube? Klik hier