‘Goede BHV praktijken’ voor betere bedrijfshulpverlening

In een handig en bovendien gratis boekje worden 50 voorbeelden gegeven om de bedrijfshulpverlening (BHV) goed te organiseren. ‘Beter goed gejat dan slecht zelf bedacht’, dat zou de slogan van elke OR kunnen zijn die de BHV-organisatie in eigen bedrijf of organisatie wil verbeteren. Zo hier en daar staat die organisatie onder druk door minder beschikbare financiële middelen om te oefenen of BHV-ers op te leiden. De voorbeelden en tips uit het boekje kan daar verandering in brengen. 
 
Het boekje is het resultaat van 42 organisaties die hebben meegedaan aan de ‘Goede-praktijken-competitie’, waarin aan organisaties is gevraagd om hun BHV-successen te melden. Het heeft een reeks van voorbeelden opgeleverd, maar ook een top 15 van tips waarmee elke OR en elke onderneming zijn BHV-organisatie kan verbeteren. 
 
Zelf het boekje downloaden? Klik hier