Relatiedag Bureau Kalden: groot succes

De Relatiedag van Bureau Kalden op 21 juni j.l. is bijzonder succesvol verlopen. Alles werkte mee om deze dag tot zo’n succes te maken: weer, locatie, natjes & droogjes, programma, inleiders, deskundigen van het bureau en niet te vergeten de OR-leden die te gast waren. Een korte samenvatting van de dag en een link naar het materiaal dat voor het programma van deze dag beschikbaar is.

Lees meer...

Programma Relatiedag 21 juni zeer actueel

Het programma van de gratis relatiedag van Bureau Kalden op donderdag 21 juni 2018 in het Borchuus in Varsseveld is bekend. Ook deze editie van deze dag voorziet weer in een boeiend en leerzaam programma. Zo worden er inleidingen gehouden over de Algemene Verordening Gegevensbescherming en tekst en uitleg gegeven over actuele ontwikkelingen uit het arbeidsrecht en de recente jurisprudentie uit de medezeggenschap.

In de middag worden een viertal interessante workshops gehouden en is er gelegenheid om kennis te maken met het uitgebreide netwerk van het bureau. Natuurlijk is er op deze dag ook tijd voor een voortreffelijke lunch en een informele nabespreking. 

Klik hier voor het programma.

Inmiddels zijn de uitnodigingen voor deze dag naar onze vaste realties verzonden. Onverhoopt nog geen uitnodiging ontvangen? Mail ger@kalden.nl om uitgenodigd te worden.

Voor je dit wegklikt...

Als u dit bericht vandaag, de derde januari leest, wilt u onze beste wensen vast nog wel in ontvangst nemen. Worstelt u zich echter op bijvoorbeeld maandag 8 januari door een te volle mailbox, dan is onze wens over hoop en een goede gezondheid misschien allang ondergesneeuwd door van alles wat uiteraard ook belangrijk en dringend is. Zo, nog wat mijmerend aan het begin van het nieuwe jaar, dringt het onderscheiden van hoofdzaken en bijzaken zich aan je op. 

Lees meer...

Reserveer alvast in uw agenda

Relatiedag Bureau Kalden op donderdag 21 juni 2018

Op 21 juni - de langste dag van het jaar - zal dit keer de bijeenkomst voor alle relaties en genodigden van Bureau Kalden plaatsvinden in het Borchhuus in het centrum van Varsseveld.  Met actuele onderwerpen, die in de vorm van een seminar en workshops gepresenteerd worden. Hoofdthema is de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de rol van de OR. Alle vaste relaties van Bureau Kalden ontvangen binnenkort een uitnodiging.

Lees meer...

Wie volgt? Doe mee met het onderzoek

In tal van bedrijven zijn dagelijks verschillende personeelsvolgsystemen aan het werk. GPS-locators in dienst- of leaseauto’s, smartphones met GPS, videobewaking, tags om in te loggen op het computersysteem of om het bedrijfspand binnen te komen e.d. Al deze middelen maken inbreuk op de privacy van de werknemer, omdat de werkgever te allen tijde kan volgen waar zijn personeel is en hoe lang op die plek verbleven of gewerkt wordt. Een zorgvuldige regeling voor het omgaan met de data die deze systemen opleveren is voor de privacy van werknemers dan ook van groot belang. 
Bureau Kalden is benieuwd naar de ervaringen van ondernemingsraden met deze regelingen in uw bedrijf of organisatie. Laat uw ervaringen weten!

Lees meer...

Nieuwsbrief

Naam   
 
E-mail   
 
 
 
     

Zoeken